Αρχή » Σχετικά

Σχετικά

writing_web_content

Στον ιστότοπο μας μπορείτε να δείτε διάφορα άρθρα από όλο το κόσμο, τα οποία προέρχονται κυρίως από το χώρο της τέχνης, του πολιτισμού και της κοινωνίας μας, της διαφήμισης, της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Στόχος μας είναι η επικοινωνία και η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ χρηστών του Διαδικτύου που μοιράζονται τα ίδια γούστα και απόψεις μαζί μας. Για τα άρθρα μας ψάχνουμε κυρίως θέματα που βασίζονται στην ποιότητα του περιεχομένου τους και όχι στη ποσότητα των άρθρων.

Προσπαθούμε να γράφουμε λίγα λόγια, απλά και κατανοητά χωρίς πολλά “μπαχαρικά“, αφενός γιατί τα πιο πολλά θέματα που προβάλουμε στον “Αναγνώστη” είναι από μόνα τους πλούσια σε ύλη, αφετέρου δε γιατί μας ενδιαφέρει περισσότερο η λιτή και έντεχνη παρά  δημοσιογραφική προσέγγιση των θεμάτων.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε εδώ ανήκουν στις διάφορες εξωτερικές ιστοσελίδες που αποτελούν την πηγή έμπνευσης μας. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν έχουμε αξιώσεις για τα πνευματικά τους δικαιώματα.

Τα άρθρα είναι πρωτότυπα καθώς γράφονται από τη συντακτική μας ομάδα. Τα πνευματικά δικαιώματα για τα άρθρα αλλά και το σχεδιασμό του ιστότοπου μας, ανήκουν στην εταιρεία που υπάγεται ο Αναγνώστης. Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται κατόπιν έγκρισης μας. Η αναδημοσίευση αποσπασμάτων άρθρων, επιτρέπεται εφόσον διατηρήσετε ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link) που να οδηγεί στην ιστοσελίδα του άρθρου και αναφορά στον ιστότοπο μας.

Ο “Αναγνώστης” διατηρεί και σελίδα στο Facebook, στην οποία μπορείτε να δείτε περισσότερα και πιο light θέματα τα οποία ανανεώνονται πιο συχνά. Απολαμβάνουμε την ανταλλαγή μηνυμάτων και απόψεων μεταξύ των φίλων της σελίδας του “Αναγνώστη” στο Facebook και θα χαρούμε να σας δούμε και εκεί.

Οι παρατηρήσεις, τα σχόλια, οι απόψεις αλλά και οι εισηγήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα.

Η συντακτική ομάδα* του Αναγνώστη αποτελείται από:

  • Χρήστος Λεωνίδου, αρχισυντάκτης
  • Θεοδόσης Γεωργιάδης, art director, συντάκτης
  • Μάρω Γεωργιάδου, συντάκτρια
  • Ανδρέας Ιωάννου, συντονιστής ύλης, συντάκτης
  • Βασίλης Θανόπουλος, συντάκτης

* Ο Αναγνώστης είναι πάντα ανοικτός για νέους συνεργάτες εφόσον αυτοί μοιράζονται τα ίδια γούστα με εμάς.